Iedereen verdient een IJcoon in diens interieur

black wooden table and chairs

Bij het aanschaffen van nieuwe meubels zijn er vandaag de dag twee keuzes die je kan maken. Om te beginnen is het bijvoorbeeld mogelijk om ervoor te kiezen om standaard meubels aan te kopen zoals je deze wellicht terug kan vinden in menig aantal verschillende woningen. Dit gezegd hebbende is het ook mogelijk om te kiezen voor een extra bijzonder exemplaar. Neem nu bijvoorbeeld het aanbod van het merk IJcoon. Voor dit merk geldt dat ze er bekend om staat een absoluut bijzonder karakter te hebben. Benieuwd om hier meer over te ontdekken? Dan kan je eigenlijk niet anders dan de informatie doornemen die je hieronder terug kan vinden. 

Een eerste kennismaking met IJcoon 

Er zijn een aantal eigenschappen waar je op kan rekenen wanneer je kiest voor het aanschaffen van meubels van het merk IJcoon. In eerste instantie geldt voor deze meubels dat ze er bekend om staan eenvoudig, maar tegelijkertijd ook tijdloos en iconisch te zijn. Verder zal je vast kunnen stellen dat de meubels van dit merk er bekend om staan over een zeer hoogwaardige kwaliteit te beschikken. Tel daar ook nog eens de trendy uitstraling bij op evenals de lange levensduur en het mag duidelijk zijn dat er meer dan voldoende troeven zijn toe te schrijven aan dit merk. 

Onder meer de hoekbanken zijn razend populair 

Eén van de voornaamste meubels die je kan overwegen uit het aanbod van het merk IJcoon zijn de verschillende hoekbanken die er deel van uitmaken. In het bijzonder voor de zogenaamde Rolls geldt dat ze werkelijk een lust is voor het oog. Dat is niet in het minst het gevolg van de geweldige, fluffy kussens. Voor deze kussens geldt uiteraard dat ze er mede voor zorgen dat de bank ongelofelijk lekker zit. Voor deze bank geldt dat ze door jou zelf samen kan worden gesteld. Dit gebeurt door middel van de verschillende elementen waaruit ze bestaat. Deze kunnen indien je dat wenst gewoon los verspreid over de ruimte worden geplaatst. 

Heb je liever een vaste zitbank? Ook dat kan. Voor de Rolls bank van IJcoon geldt dat ze er bekend om staat tevens verkrijgbaar te zijn als 2,5 – 3 evenals 4-persoon zitbank. Verder beschikt de Rolls ook over een rond profiel evenals over subtiele, hoge poten. Dit alles zorgt ervoor dat het ernaar uitziet dat de bank als het ware lijkt te zweven.

IJcoon zorgt voor een kleine, ecologische voetafdruk 

Het is bekend dat de ecologische voetafdruk van de gemiddelde Nederlander uitkomt op zo’n 5 hectare. Wanneer iedereen behoeften zou hebben aan een dergelijke hoeveelheid aan ruimte zou dat eigenlijk betekenen dat er behoeften zou zijn aan maar liefst drie aardbollen. Voor het merk IJcoon geldt dat ze ernaar streeft om haar designmeubels zoveel als mogelijk is dichtbij huis te maken. Voor heel wat materialen of onderdelen welke zijn vereist geldt dan ook dat ze gewoon in eigen huis of op z’n minst in Europa worden gemaakt. Op deze manier is het mogelijk om de voetafdruk van het label zo beperkt mogelijk te houden. Ook dit draagt ongetwijfeld bij aan de populariteit waar je op kan rekenen bij het aankopen van een IJcoon.

Je kan dit en meer krijgen bij De Ruijtermeubel